Veel La Place filialen blijven gesloten, Leeuwarden gaat open

Veel La Place filialen blijven gesloten, Leeuwarden gaat open

Sinds de lockdown zijn heel veel La Place restaurants, ondanks dat het vanaf 1 juni weer mocht, niet meer opengegaan. Bijna een kwart van de honderd filialen blijven gesloten, maar goed nieuws, de vestiging in Leeuwarden gaat binnenkort wel weer open.

La Place is, na het faillissement van de V&D, onderdeel geworden van supermarktketen Jumbo. Sinds de coronacrisis worden er bij La Place maandelijks grote verliezen geleden. Zo’n zeven miljoen euro meldt de Leeuwarder Courant.

Doordat La Place een buffetrestaurant is, is het lastig om de anderhalve meter afstand aan te houden en te voldoen aan alle regels omtrent hygiëne. Eigenaar Jumbo heeft de afgelopen maanden wel nuttig gebruikt door de formule verder te ontwikkelen en hier en daar aan te passen. De snelheid en zelfbediening zullen blijven, maar de focus komt meer te liggen op gezond en lekker.

Op basis van deze aanpassingen is gekeken in welke restaurants dit toegepast kan worden. 23 filialen bieden hier geen mogelijkheden voor en blijven daarom gesloten. De overige filialen zullen de komende tijd om de beurt weer opengaan, ook die in Leeuwarden!

Gerelateerde artikelen

2 reacties

  1. […] een eerder bericht werd al gemeld dat veel filialen van La Place, sinds de sluiting in maart vanwege het coronavirus, […]

  2. […] een eerder bericht werd al gemeld dat veel filialen van La Place, sinds de sluiting in maart vanwege het coronavirus, […]

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *