Wijnlokaal Bij De Mannen sluit na 2 jaar haar deuren

Wijnlokaal Bij De Mannen sluit na 2 jaar haar deuren

Sinds twee jaar vind je in de Grote Hoogstraat Wijnlokaal Bij de Mannen, maar helaas niet lang meer. Per 1 maart sluit de wijnbar, als gevolg van de coronacrisis waardoor ze al acht maanden dicht zijn, haar deuren.


Op hun eigen Facebookpagina laten ze weten dat het een lastige beslissing is geweest: “Met pijn in ons hart hebben wij een moeilijke keuze moeten maken. Een keuze van het hoofd, niet van het hart maar evengoed een keuze die ons niet makkelijk valt.’’ De kosten blijven doorgaan en met de steun die ze van de overheid krijgen, is het niet mogelijk om als startende onderneming het hoofd boven water te houden. Daarnaast is er op dit moment nog geen perspectief voor een heropening van de horeca op korte termijn, waardoor het besluit onvermijdelijk is.


Of je het Wijnlokaal helemaal moet gaan missen? Nee, zeker niet, want in Zweins ben je van harte welkom in de Bed & Breakfast van de eigenaren en ook daar kan je genieten van de lekkere wijnen. Ook blijft het mogelijk om je favoriete wijn online te bestellen via de website.


De afsluiting van het berichtje van het wijnlokaal is gelukkig toch nog een beetje positief: “Stay Tunend en blijf ons vooral volgen want wie weet komen we in betere tijden gewoon weer terug!’’

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *