Lekker eten en drinken op de boot van STEK Leeuwarden

Lekker eten en drinken op de boot van STEK Leeuwarden

Vind je een bezoekje aan een restaurant of even op een terrasje zitten wat gewoontjes worden? Daar heeft STEK een hele mooie oplossing voor. Ze hebben namelijk een oude reddingssloep uit 1975 helemaal opgeknapt en daarop kun je nu samen met je vrienden of familie, al varend door de grachten van Leeuwarden, onbeperkt genieten van lekkere hapjes en drankjes.

STEK biedt drie verschillende arrangementen voor op de boot. Zo heb je het Borrelboot arrangement, waarbij je drie uren lang onbeperkt wijn, bier en fris kunt drinken en diverse borrelhapjes krijgt aangeboden. Hiervoor ben je 45 euro per persoon kwijt. Ook heb je het High tea arrangement wat natuurlijk ontzettend leuk is voor een vriendinnenmiddagje, bedrijfsuitje, verjaardag of babyshower. Als laatste kun je ook kiezen voor het Green Egg Bbq arrangement. Hierbij krijg je voor 60 euro per persoon van alles wat je maar graag zou willen hebben en bij een barbecue past.

Zie je het varen zelf nog niet zo zitten? Daar is aan gedacht. Elk arrangement is namelijk inclusief schipper. Zo kun jij volop genieten! Om voldoende afstand te kunnen houden op de boot, is de maximale groepsgrootte nu ongeveer vijftien. Voor meer informatie kun je kijken op de website van STEK.

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *