Laat je bruiloft vastleggen door Foto van Keulen

Laat je bruiloft vastleggen door Foto van Keulen

Als er iets is waar je niet op moet bezuinigen is het wel bruidsfotografie. We kennen allemaal wel een neef, schoonmoeder of ander familielid dat aangeeft de állerbeste foto’s te kunnen maken. Het resultaat? Bewogen beelden van een iPhone. Laat dat familielid zitten en ga voor een professional! Bij Foto van Keulen aan de Nieuwestad kun je namelijk sinds kort je trouwerij laten vastleggen. Dat gebeurt, zoals je uiteraard van Petra gewend bent, geheel verzorgd en met kwalitatief uitstekende foto’s.


Petra heeft een tijdje getwijfeld over het aanbieden van bruidsfotografie, biecht ze op. “Bij een scène of moment kun je natuurlijk niet vragen of het even opnieuw kan, omdat je het uit een andere hoek wilt fotograferen, wat in onze studio wél kan”, vertelt ze. “Ik werkte al veel samen met Madelon. Zij heeft de laatste twee jaar van haar opleiding Fotografie bij ons, als leerbedrijf, gewerkt en is nu afgestudeerd als fotograaf. Ze is bij ons gebleven en wij doen samen veel fotoshoots. Bruiloften vonden wij allebei al een ontzettend leuk evenement om vast te leggen.”


“Wij brengen een zo uitgebreid mogelijk verhaal”


Een samenwerking tussen de twee fotografen was de ideale oplossing. “Een bruiloft in je eentje fotograferen is erg spannend. Nu we gaan samenwerken, haalt dat veel spanning weg! Je kunt er meer van genieten en mist geen moment. De samenwerking heeft op deze manier veel meer voordelen dan wanneer ik het alleen zou doen. Mensen krijgen ons beiden op hun bruiloft en we krijgen meer momenten, mogelijkheden en beeldhoeken.”


Van petite tot luxurious

Bij Bruidsfotografie Van Keulen kun je kiezen tussen drie verschillende pakketten: de petite wedding, de perfect wedding en de luxurious wedding. De petite wedding is goed voor vier uur en ideaal voor stelletjes die bij de gemeente gaan trouwen. Hierbij worden ook foto’s gemaakt van het ophalen van de bruid, je krijgt een loveshoot op locatie, de ceremonie wordt gefotografeerd en de dames maken familiefoto’s en foto’s van het koppel. Voor de perfect wedding krijg je het duo voor acht uur tot je beschikking en ontvang je alle opties van de petite wedding en zijn de dames ook aanwezig bij de receptie.


Als derde optie kun je nog kiezen voor de luxurious wedding. In dat pakket zit, uiteraard, alles van de eerdere twee pakketten maar er wordt gedurende de gehele dag gefotografeerd. Dat betekent bijvoorbeeld ook dat het diner, de openingsdans en de voorbereidingen van zowel de bruid als de bruidegom worden gefotografeerd. “Bij alledrie de pakketten krijg je twee fotografen, twee mini-albums en een loveshoot op locatie”, vertelt Petra.


Een extra loveshoot

Mocht je zelf niet graag gefotografeerd worden of wil je alvast proeven hoe de samenwerking is met de fotograaf? Dan heeft Petra daar een oplossing voor. “Koppels die alles echt spannend vinden, kunnen alvast een extra loveshoot bijboeken”, legt ze uit. “De foto’s die tijdens deze shoot gemaakt worden, kun je dan bijvoorbeeld voor uitnodigingen gebruiken. Daarnaast kun je ook alvast een beetje oefenen en wennen.”


De loveshoots zijn echt iets van de laatste tijd, vertelt de fotografe. Vooral een loveshoot tijdens de bruiloft zie je steeds vaker. Zo krijgt het gelukkige paar een setje mooie foto’s op een bijzondere locatie. “Het is echt een mooie toevoeging! Vroeger fotografeerde je vooral de ceremonie en maakte je een paar familiefoto’s, maar dat is veranderd. De foto’s van het stel samen zijn belangrijker geworden, wat echt heel leuk is. Ook de voorbereidingen worden tegenwoordig uitgebreid vastgelegd en met die vernieuwingen houden wij gewoon rekening. Wij brengen een zo uitgebreid mogelijk verhaal!”


Wil jij je bruiloft laten fotograferen door Petra en Madelon? Dat kan! Naast fotograferen werkt Bruidsfotografie Van Keulen ook samen met onder andere locaties en visagisten. Alle informatie over de pakketten, de diensten van het duo en de samenwerkingsverbanden vind je uitgebreid op www.bruidsfotografievankeulen.nl.


Nieuwestad 10, 8911 CS Leeuwarden
058 216 0537 / fotovankeulen.nl

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *