Haal lekkere, verse broodjes bij Lunchroom Haagens!

Haal lekkere, verse broodjes bij Lunchroom Haagens!

Lunchroom Haagens, wie kent het inmiddels niet? Ook in de laatste maand van het jaar staan ze klaar om verse broodjes te bereiden zodat jij volop kunt genieten!


Neem zo het lekkere broodje van de maand: een broodje in Mexicaanse stijl. Dit is een broodje met gehakt, saus, paprika, rode ui en kaas. Lekker uit de oven ook. Als je dit met iemand wil delen, dan kan je proberen om twee broodjes te winnen. Hoe? Check daarvoor de Facebookpagina van Haagens.


Of neem bijvoorbeeld de heerlijke club sandwich, met huis gemarineerde kip, bacon, sla, tomaat en Haagens-saus. Zeker een aanrader. Natuurlijk kunnen we het beroemde broodje gezond niet overslaan! Heerlijk belegd met schouderham, jonge kaas, rauwkost, komkommer, een gekookt eitje, tomaat en Haagens-saus.


Naast de koude broodjes zijn er ook warme broodjes, zoals een heerlijk satébroodje dat gemaakt is met eigen recept. Of ga voor een saucijzenbroodje, met heerlijk saucijzenvlees van slagerij Smit.


Er is nog zoveel meer lekkers, dat maakt de keuze wel lastig! Maar maak het niet te lastig voor jezelf, aangezien je nog wel moet bestellen. Bestellen kan hier. Je moet je bestelling afhalen. Haagens is van maandag tot en met zaterdag open, van 09.00 tot en met 15.00 uur. Bezorgen kan nog niet, maar hier zijn ze wel druk mee bezig!


Geniet er alvast van!

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *