Famke C: Limited edition kunstkalender 2021

Famke C: Limited edition kunstkalender 2021

Ha, daar zijn we weer! Deze keer niet met een uitgebreid verhaal over hoe we te werk gaan in de winkel (zoals je kon lezen in de zomereditie) of met een uitleg over hoe bh-maten werken, maar met iets anders leuks. Achter de schermen zijn we de laatste maanden namelijk bezig geweest met een fantastisch project. Samen met beeldmaker Heleen Haijtema hebben we een verleidelijke kunstkalender gemaakt voor 2021, met authentieke vrouwen in lingerie.


Ongepolijst, krachtig en kwetsbaar, taboedoorbrekend, body positive, uit het leven gegrepen, uitdagend, zelfverzekerd en ingetogen. Een honderd procent Fries product met stuk voor stuk karakters die iets te vertellen hebben, smaakvol geportretteerd op een manier waarop ze zich aantrekkelijk of sexy voelen. Bijzonder trots zijn we op iedereen die meegewerkt heeft aan deze onderneming, met name op de modellen die zich vrij genoeg voelden om zich bloot te geven voor de camera van Heleen. Hierdoor is het resultaat mooier dan we hadden durven dromen.


Limited edition kunstkalender in jouw bezit

Wil je een kalender kopen? Snappen we! Dat kan! Vinden we heerlijk! Het is een limited edition, dus die moet je gewoon hebben. Ze kosten slechts veertig euro (staat gelijk aan vier pakjes goedkope shag, een rondje in de kroeg die nu toch dicht is, een retourtje Meppel, een halve parkeerboete in de binnenstad, een lullig vuurwerkpakket of een plant voor je schoonmoeder) en je kunt een heel jaar genieten van fraaie platen. Ook leuk als cadeau! Om de kalender te bemachtigen ben je normaal gesproken zonder afspraak welkom in de winkel, dus stap gerust binnen. We zijn er van dinsdag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 17.30 uur. Nu de winkel dicht is, kan je de kalender ook online bestellen.


Liefs, Famke C.


Kleine Kerkstraat 18, 8911 DM Leeuwarden
06 28 66 21 25, famke-c.nl

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.