Diner alsof je in het restaurant bent met het eten van Unia 12!

Diner alsof je in het restaurant bent met het eten van Unia 12!

Heb je zin in een heerlijk avondmaal? Bestel dan bij Unia 12 en krijg zo het gevoel alsof je weer in het restaurant eet.


Neem zo de lekkere special: het proeverij menu. Deze bestaat uit runder rib eye met jus, eendenborstfilet, dagverse vis, kaas-vlees en vissalade, soep van de dag, gebakken krieltjes, brood, stoofpeer en om het af te maken een heerlijk dessert. Dit is een combinatie van cheesecake, pannacotta en chocolademousse. Dit alles is goed voor twee à drie personen, dus lekker smullen! Je moet hier wel op tijd voor bestellen, voor 17.00 uur namelijk, aangezien het een lange bereidingstijd heeft.


Als je alleen bent zijn er ook nog genoeg andere dingen waaruit je kunt kiezen, zoals de Vlierlander Fondue Van Bierkaas. Hier zit antipasti van vis en vlees bij.


Wil je jezelf verwennen door het toch wat uitgebreider te maken? Neem er dan een lekkere soep of nog wat anders divers bij! Of allebei, dat kan ook. Als je een echte kaasliefhebber bent, neem dan de kaasselectie van vier kaassoorten.


Denk je nu van: laat dat koken maar even zitten? Bestel dan gelijk. Dat kan via de website, info@unia12.nl of via 06-44357031. Unia 12 is van dinsdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur geopend en je kan je bestelling vanaf 16.00 uur afhalen.


Alvast eet smakelijk!

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *