Cocktailpakketten van Dr. Watson voor jouw online borrel!

Cocktailpakketten van Dr. Watson voor jouw online borrel!

Nu veel bedrijven hun kantoor op slot hebben en vanuit huis werken, zit een gezellige borrel op kantoor als afsluiting van de week er niet meer in. Zo zie je als vervanging leuke initiatieven ontstaan voor online bedrijfsborrels. Via Zoom, WhatsApp, Skype of Microsoft Teams kun je even gezellig bijpraten met je collega’s en wordt er misschien zelfs wel een pubquiz georganiseerd.


Of een borrel nu fysiek of digitaal is, er hoort natuurlijk wel een hapje en een drankje bij. Dr. Watson biedt nu speciale cocktailpakketten aan die ideaal zijn voor deze gelegenheid. In totaal heb je de keuze uit vier verschillende boxen, van simpel tot zeer uitgebreid en zelfs een gepersonaliseerd pakket is mogelijk.


Het leuke is dat je echt een totaalpakket krijgt. Met de geleverde ingrediënten maak jij, als een echte bartender, je eigen cocktails. Geen ervaring? Geen probleem, want er wordt een (video)beschrijving bijgevoegd. Om het helemaal compleet te maken, krijg je er ook rietjes, waxinelichtjes, ijsblokzakjes en geroosterde tuinbonen bij. Zo ben je verzekerd van een leuke, originele borrel samen met je collega’s!

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *