Bestel bij Het Broodhuys en geniet van lekkere broodjes!

Bestel bij Het Broodhuys en geniet van lekkere broodjes!

Zin in een koffie of een heerlijke lunch? Of wil je gewoon even een pauze nemen van het dagelijkse leven? Bestel dan bij Het Broodhuys. Hier zijn genoeg lekkere dingen waar je je dag even mee kunt onderbreken.


Neem zo een heerlijk broodje tonijn. Dit is een broodje met huysgemaakte, pikante tonijnsalade, gemengde sla en rode ui. Of neem een broodje Flip. Dit is een lekker broodje met kruidenboter, beenham en brie uit de oven. Doe maar lekker hoor.


Als je voor een wat kortere pauze gaat, dan is een heerlijke warme wafel ook lekker bij de koffie. Als je jezelf écht even wilt verwennen, bestel er dan een lekkere latte macchiato bij. Zo zijn er nog zoveel meer lekkere dingen. Wil je weten wat? Bekijk dan het menu.


Maak je pauze een stuk beter en bestel! Je kan de hele week je eten afhalen of laten bezorgen. De openingstijden voor afhalen zijn van maandag tot en met zaterdag van 11.00 tot en met 16.00 uur en op zondag van 12.00 tot en met 16.00 uur. De bezorgtijden van maandag tot en met zaterdag zijn van 11.30 tot en met 15.30 uur. Op zondag is dit van 12.00 tot en met 15.30 uur. Het bezorggebied is de binnenstad binnen de grachten. Er volgt mogelijk nog een uitbreiding.


Geniet er alvast van!


Foto: Het Broodhuys

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *