Zondag is het Moederdag. Welke leuke acties zijn er?

Zondag is het Moederdag. Welke leuke acties zijn er?

Aanstaande zondag is het Moederdag. Ben jij iemand die mooi op tijd al een cadeautje heeft gekocht of moet er last minute nog wat gehaald of besteld worden. Voor die laatst groep hebben wij hieronder een aantal leuke Moederdagacties van ondernemingen uit Leeuwarden op een rijtje gezet.

Roast – Moederdagbrunch €24,50

Roast heeft een uitgebreide brunch samengesteld, bestaande uit paprikasoep, diverse belegde broodjes en zoete lekkernijen. Om je cadeau helemaal compleet te maken, kun je er een verse jus ‘d orange, Cava of een boeket bloemen van Johan Hemrica bij bestellen.

Bagels & Beans – Pakketje Bagelliefde €19,95

Een bagel kan uiteraard niet ontbreken in het speciale jute Bagels & Beans tasje voor Moederdag. Verder is het tasje gevuld met cheesecake, mango-aardbeisap XL, chocoboontjes, een theebloem voor thuis en een ansichtkaart voor een persoonlijke boodschap. Dat wordt smullen!

Zuivelhoeve – Moederdagtas(je) €15,00 of €30,00

Het is algemeen bekend dat de Zuivelhoeve allemaal lekkere dingen heeft. Dus of dit pakketje een leuk en lekker cadeautje is voor Moederdag? Ja, zeker! Geen twijfel over mogelijk.

Ici Paris

Wil je liever niet iets van etenswaren kopen? Dan ben jij je bij Ici Paris ook op de juiste plek voor een geslaagd Moederdagcadeautje. Parfum, een masker, geurstokjes, bodylotion, oogschaduw, leuke pakketjes en ga zo maar door. Genoeg keuze in elk geval!

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *