Yourdailyteacup opent theebelevingsstore

Yourdailyteacup opent theebelevingsstore

Thee neemt een steeds belangrijkere plek in de samenleving in, is gezonder dan koffie en ook nog eens veelzijdig. In het Noorden van Nederland zijn er nog weinig winkels en horecagelegenheden waar thee een bijzondere plaats heeft, maar daar heeft Yourdailyteacup begin 2020 verandering in gebracht! Sinds maart is dé theebelevingsstore van het Noorden te vinden op het Gedempte Zuiderdiep in Groningen.


Na een succesvol eerste jaar (en dat in coronatijd) werd het tijd om verder te kijken en zo is ook Leeuwarden sinds februari 2021 een heuse theebelevingsstore rijker.


In de Your Daily Tea Cup-winkel worden bijzondere theesmaken en bijpassende accessoires, zoals theepotten en -mokken, thermosflessen en opbergblikken verkocht. Wil je de thee alvast proeven? Dat kan natuurlijk ook, zodra dat weer mogelijk is. Ga lekker zitten aan één van de tafeltjes en er wordt een heerlijke kop thee met wat lekkers erbij geserveerd. Of ga voor een van de speciale thee drankjes. Zo helpen ze je mee aan de complete theebeleving. Voor de diehard koffieliefhebbers is er natuurlijk ook een kopje koffie in de aanbieding.


Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor losse thee in plaats van thee uit theezakjes en dat juichen ze bij Your Daily Tea Cup alleen maar toe! Dat maakt je theemomentje net wat specialer en het ziet er nog gezellig uit ook. Je kunt er ruim 160 soorten losse thee vinden, om in de winkel te proeven, maar natuurlijk ook om mee naar huis te nemen. Denk bijvoorbeeld aan de smaken Morning Sunrise, Raspberry Swing en Black Spicy Chai.


De thee van Your Daily Tea Cup komt van origine uit theelanden als China, Japan en India. Ze hebben verschillende soorten thee in het assortiment: zwarte, groene, witte, oolong, pu-erh, kruiden, mate en rooibos. De meeste thee komt daadwerkelijk van de theeplant Camellia Sinensis, maar er zijn ook theesoorten die je eigenlijk geen thee kunt noemen. Hieronder vallen bijvoorbeeld kruidenthee en rooibosthee, die van andere planten komen. Daarnaast is Your Daily Tea Cup sinds kort Skal gecertificeerd en zo staat er inmiddels een hele hoop ‘officieel’ biologische theesoorten in de collectie. Deze kun je terugvinden door te zoeken naar het bekende groene bio logo.


Moeite met kiezen? Ze helpen graag en adviseren je als je dat fijn vindt. Kom naar de winkel en laat je verrassen door een van de vele smaken!

Maandag: 12-18 uur
Dinsdag: 10-18 uur
Woensdag: 10-18 uur
Donderdag: 10-21 uur
Vrijdag: 10-18 uur
Zaterdag: 9-17 uur
Zondag: 12-17 uur

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *