Winkelen in Leeuwarden: dat kan én mag op dinsdag 5 mei

Winkelen in Leeuwarden: dat kan én mag op dinsdag 5 mei

Aanstaande dinsdag is het Bevrijdingsdag. Het wordt dan wel niet een groot feest, maar er kan én mag zeker een beetje gewinkeld worden. Veel winkels zijn namelijk (weer) open.

Aan het begin van de coronacrisis namen veel ondernemers het zekere voor het onzekere en sloten daarom hun winkel. Inmiddels zien we voorzichtig steeds meer deuren weer opengaan, waarbij er uiteraard rekening gehouden wordt met de maatregelen van het RIVM.

De meeste winkels zijn weer op de gebruikelijke tijden open, maar met Bevrijdingsdag zijn er wel aangepaste tijden. Namelijk van 12.00 tot 17.00 uur. Maar het belangrijkste: er kan én mag gewinkeld worden in de binnenstad. Houd natuurlijk wel anderhalve meter afstand.

Wil je actuele informatie over een bepaalde winkel? Maak dan gebruik van de zoekbalk boven aan deze pagina om een winkel te vinden of kijk op de socialemediapagina van de desbetreffende ondernemer.

Gerelateerde artikelen

Eén reactie

  1. Jkbaar
    4 jaar geleden

    Je zal toch een keer weer de boel op moeten starten, dus waarom niet. Men moet wel 1,5 meter afstand houden en zo min mogelijk in winkels praten. De economie moet weer gaan draaien!!!!!

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *