Verrast door kunstwerk bij jouw pizzabestelling

Verrast door kunstwerk bij jouw pizzabestelling

Het is rond van vorm, naar jouw keuze belegd en vervolgens even gebakken in een hete oven. Vrijwel iedereen houdt ervan! We hebben het natuurlijk over pizza! Drie lokale kunstenaars uit Leeuwarden hebben speciaal voor jou een mooi ontwerp gemaakt die als print meegeleverd wordt als jij met de PIZZA BOX ART actie je favoriete pizza besteld. De drie deelnemende pizzeria’s zijn La Trattoria, Da Charlie en De Burgemeester van Napels.


Vanaf 18 januari bestel jij je pizza bij een van de drie pizzeria’s naar keuze via hun eigen website of via de net nieuwe bestelsite Leeuwarden-Eet. Voor maar 2 euro extra kijk jij, terwijl je een hap neemt van die overheerlijke pizza, tegelijkertijd naar een originele print van stadskunstenares Cote Veragua van Cote Create, AVP student Janneke Oevering van Studio Jannemans en Leeuwarder illustrator en motiondesigner Michiel Kloppenburg.


Een grote lach op je gezicht is verzekerd! Jouw bijdrage wordt gelijk verdeeld tussen de kunstenaar en de pizzeria. Iedere keer dat je besteld is het een verrassing welke print je krijgt. Deze worden willekeurig bij je pizza bijgevoegd. Je kunt zo vaak bestellen als je wilt en OP=OP. Dus wees er snel bij.


Dus ben jij een echte pizzaliefhebber? Hou jij van kunst en support je graag je locals? Surf dan snel naar de bestelsite van La Trattoria , Da Charlie of De Burgemeester van Napels en scoor zo’n print! Spaar ze alledrie!


Benieuwd naar de Leeuwarder artiesten achter die print aan jouw muur? Deel jij graag je blije gezicht? Heb je een print dubbel en ben je in voor een (coronaproof) ruilactie? Volg @pizzaboxartleeuwarden op social media voor meer informatie en de laatste updates.Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *