Uber Eats bezorgt vanaf vandaag ook in Leeuwarden

Uber Eats bezorgt vanaf vandaag ook in Leeuwarden

Geen zin om vandaag zelf in de keuken te staan en bestel je liever even wat? Vanaf deze donderdag, dus vandaag, bezorgt ook Uber Eats in Leeuwarden. Uber Eats bezorgt, net zoals Thuisbezorgd, eten aan huis.


Momenteel zijn er al vijftien horecabedrijven die hebben laten weten hun eten via Uber Eats te laten bezorgen. Maar Thuisbezorgd bestaat hier toch al voor? Wat is het verschil? Het verschil tussen Thuisbezorgd en Uber Eats zit in het bezorgen. Thuisbezorgd biedt restaurants een platform aan waar ze kunnen bestellen. De restaurants ontvangen dan de bestelling en laten dan de eigen medewerkers de bestelling bezorgen. Bij Uber Eats werken ze vooral met ZZP’ers die voor Uber werken. Restaurants kunnen zich dan aanbieden bij deze bezorgdienst om online eten aan te bieden. Nadat een klant bestelt heeft, komt een bezorger van Uber Eats de bestelling ophalen om deze vervolgens naar de klant te brengen.


Uber kennen wij vooral als taxidienst dat heel bekend is in Amerika. Met deze app kun je een taxirit aanvragen en krijg je ook gelijk het bedrag van de rit te zien. Nu is er ook Uber Eats. In plaats van het vervoeren van mensen, bezorgen ze eten.

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *