Tip van Jelle: Tijd voor Bubbels

Tip van Jelle: Tijd voor Bubbels

Oud en nieuw komt er aan en daar hoort natuurlijk champagne bij. Tip van Jelle: Ga dit jaar eens niet voor de grote merken, maar kies voor een ambachtelijk product wat wij rechtstreeks uit Frankrijk halen. Je krijgt hier veel meer waar voor je geld. We lichten er vier voor je uit:


Adeline Champagne: Deze blanc de blancs met fijne mousse is gerijpt op eikenhouten vaten. Het heeft specerijachtige tonen van kaneel, nootmuskaat, toast, een hint van vanille, boter, brioche, citrus, frisse abrikoos en sappig geel fruit. Het is een champagne met karakter.


Tradition Champagne: Deze brut heeft een krachtige mousse en kent fijne nuances. Met tonen van fris fruit, appel, maar ook rijpe ananas en zelfs appelmoes. De lichte toast/brioche-smaak is goed in evenwicht met de fruittonen. Een fijne balans met een mooie (mond)beleving!


Prestige champagne: De prestige heeft een fijne mousse met een krachtig en elegant karakter. Met tonen van geel fruit, lichte citrus, appel, boterbabbelaar en toast. Het drankje heeft langer op zijn ‘lie’ gelegen, waardoor de champagne een verfijnd karakter heeft. Het is een complete, zeer elegante en spannende (mond)- beleving, vraagt aandacht van de smaakpapillen. De kenners weten deze champagne te waarderen.


Rosé champagne: De rosé is een serieuze champagne met een wat wildere mousse. Met smaken van rood fruit, kersen, bessen en zelfs aardbeienjam die mooi met elkaar in balans zijn.


Drankenspeciaalzaak Jelle
Voorstreek 63, 8911 JK Leeuwarden
058 213 8469 / drankenspeciaalzaakjelle.nl

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *