Store 1892: een leuke en betaalbare collectie damesmode

Store 1892: een leuke en betaalbare collectie damesmode

Er zijn veel kledingwinkels in Leeuwarden, maar Store 1892 mag je niet missen! Misschien ken je ze nog onder hun oude naam YAYA Leeuwarden. Al sinds 2009(!) is de damesmodewinkel terug te vinden in de Kleine Kerkstraat. Met diverse kledingmerken en accessoires hebben ze voor iedere vrouw wat leuks. Een bezoekje waard!

Bij Store 1892 vind je vrouwelijke, maar ook sportieve dameskleding geschikt voor elke leeftijd. De collecties van Studio Anneloes, YAYA, FreeQuent en Soyaconcept zijn ook onderling erg goed te combineren, zodat je altijd met een leuke outfit de deur uit gaat! Ook kun je hier terecht voor de leukste en nieuwste accessoires zoals sneakers, tassen, sjaals, riemen en sieraden. De accessoires zijn van de leuke en hippe merken Trezz, PostExchange en MyJewellery. Daarnaast verkoopt STORE 1892 sinds kort ook de prachtige panty’s van OroBlu en de geweldige shapewear van Spanx.

Store 1892 heeft een “Brand Corner” van het merk Studio Anneloes. Hier vind je de nieuwste collectie van Studio Anneloes. Ook de basiscollectie is ruim op voorraad. Bij Store 1892 zijn ze erg blij met Studio Anneloes, omdat elke vrouw hier blij van wordt! Van sportief tot gekleed, van slank tot volslank… Studio Anneloes maakt kleding voor vrouwen met echte vormen en vindt het belangrijk dat het lekker zit. Daarnaast worden alle artikelen van Studio Anneloes op duurzame wijze ontwikkeld.

Door het persoonlijke, eerlijke en deskundige advies van Store 1892 kom jij thuis met kleding waar je gek op bent! Volg Store 1892 op Facebook en/of Instagram voor outfitinspiratie en de nieuwste collecties.

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *