Steun de horeca tijdens het Leeuwarder Horecafestival

Steun de horeca tijdens het Leeuwarder Horecafestival

Alle horecagelegenheden zijn dicht en waarschijnlijk gaat het ook nog wel even duren voordat er weer gasten welkom zijn in restaurants en cafés. Daarom hebben diverse ondernemers in Leeuwarden de handen ineen geslagen met als resultaat op zaterdag 21 november het Leeuwarder Online Horecafestival ‘Horeca = leven’.


Je vraagt je natuurlijk af, hoe komt dit eruit te zien? Het gaat als volgt: verschillende dj’s en bands zullen vanuit de studio in Grandcafé Z optredens verzorgen die live uitgezonden worden via Twitch. Vanaf 15.00 uur ’s middags tot 01.00 ’s nachts beleef jij zo het leukste feestje gewoon vanuit je woonkamer!


En hoe steun ik dan de zo’n veertig horecagelegenheden die meedoen? De logo’s van de bedrijven zullen regelmatig te zien op het livestream en dat zorgt natuurlijk voor een stukje naamsbekendheid. Daarnaast hebben de ondernemers de mogelijkheid om een boodschap te tonen of bijvoorbeeld een gave actie te promoten. Zo krijg jij als kijker misschien wel spontaan zin in een lekkere burger of pizza!


Meer informatie over het event, onder andere over de line-up, vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *