Speciale Sinterklaastunnel door Blokhuispoort in november

Speciale Sinterklaastunnel door Blokhuispoort in november

Hoe maak je in deze tijd van Sinterklaas toch nog een feestje? De eigenaren van Proefverlof en Roast, sinds kort ook samen actief onder de naam ‘De lekkerste van Leeuwarden’, hebben iets leuks bedacht: op 28 en 29 november kun je in je eigen auto door een speciale Sinterklaastunnel in de Blokhuispoort rijden!


Terwijl je door de Blokhuispoort rijdt, komt als eerste het gezellige geluid van Sinterklaasliedjes je tegemoet. Kinderen krijgen een handje vol met lekkere pepernoten en aan het einde van de tunnel is er de mogelijkheid om met Sinterklaas en Piet op de foto te gaan. Deze polaroidfoto kun je gelijk meenemen naar huis! Dit alles is mogelijk vanuit je eigen auto, zodat het helemaal coronaproof is.


Een voorwaarde om door de tunnel te mogen rijden, is dat je een Sinterklaas-stamppot of brunchbox bij De lekkerste van Leeuwarden bestelt. Dit wordt bij de ingang van de Blokhuispoort ook gecontroleerd. Een bestelling plaatsen kan via de websites van Proefverlof en Roast. Het leuke is dat je ook een kindersurprise kunt toevoegen aan je bestelling. Zo wordt Sinterklaas dit jaar toch nog een klein feestje!


Bron: Huis aan Huis Leeuwarden

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *