Speciale Friese mondkapjes verkrijgbaar bij Bodycare Bodypiercingshop

Speciale Friese mondkapjes verkrijgbaar bij Bodycare Bodypiercingshop

Een paar weken geleden ontstond bij Andries Seefat (Bodycare Bodypiercingshop) en Moniek Miedema (Byoni Fashion) uit Leeuwarden het unieke idee om Friese mondkapjes te ontwerpen. Allebei razend enthousiast en met een grote liefde voor Friesland hebben ze zich op de ontwikkeling van dit Friese mondkapje gestort en inmiddels liggen de eerste vier uitvoeringen klaar.

‘Als ondernemer moet je creatief zijn en zeker in deze bijzondere tijd’

In veel landen is het dragen van mondkapjes inmiddels verplicht gesteld. Als over een aantal weken winkels en bedrijven waarschijnlijk weer onder bepaalde voorwaarden open mogen, zal de Nederlandse overheid ook in ons land vast het advies uitbrengen om mondkapjes te gaan dragen.

Omdat Andries in zijn zaak altijd al een mondkapje draagt, kwamen hij en Moniek op het idee, zullen we zelf….? Ze voegden de daad bij het woord en bestelden duizend goedgekeurde medische mondkapjes, die in de piercingshop te koop zijn.

‘Maar het zijn en blijven saaie dingen. Dat moet toch anders kunnen, vonden wij’

Om toch aan deze bijzondere tijd een positieve draai te geven, kwamen ze op het idee van het produceren van een Friese mondkapjeslijn. Echt Fries, dus met de typische Friese kleuren en eigenschappen.  

‘Tevens kunnen we deze Friese mondkapjes ook maken met bijvoorbeeld je eigen naam, tekst of logo. De mondkapjes zijn uitwasbaar en dus herbruikbaar. Het is niet bedoeld als een commercieel fashion item, maar we zien het meer als bijvoorbeeld een hebbedingetje, een soort collectors item. Het is natuurlijk niet leuk om met een mondkapje te moeten lopen, maar op deze manier proberen we er voor Friesland toch wat positiefs uit te halen. En het is heerlijk om te creëren en bezig te blijven.’

De mondkapjes kunnen worden besteld bij Bodycare Bodypiercing:
Facebook: https://www.facebook.com/bodycarebodypiercing058
Telefonisch: ook voor meer informatie: Andries Seefat, 06-26866135
Email: bodycare058bodypiercing@gmail.com

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *