Speciaalbier Café de Markies is nu ook een kaas proeflokaal

Speciaalbier Café de Markies is nu ook een kaas proeflokaal

Speciaalbier Café de Markies is niet alleen goed is het serveren van speciaalbieren, maar ook voor diverse kazen ben jij bij het café aan het juiste adres. Met maar liefst 28 verschillende soorten kaas is Café de Markies een heuse kaasbar te noemen.

28 kazen is een behoorlijk aantal te noemen als je het vergelijkt met de enige twee officiële kaasbarren van Nederland in Amsterdam en Utrecht, waar er twintig stuks op het menu staan. Je kunt wel zeggen dat de Markies ook zeker in dit rijtje thuishoort.

Eigenaresse Michelle heeft zich verdiept in de kazen en rekening gehouden met smaken, structuren en geuren om tot de uiteindelijke kaaskaart te komen. Met als resultaat dat je al ongeveer een jaar lang een heerlijk kaasplankje kunt bestellen bij je drankje. Michelle heeft inmiddels aardig wat kennis van alle kazen en kan je daarom het perfecte stukje kaas aanbevelen bij je biertje zodat beide smaken goed tot hun recht komen.

Suksawat heeft drie verschillende kazen uitgetest met daarbij uiteraard een bijpassend biertje. Hun hele verhaal lees je hier.

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.