SPAR introduceert eerste varende 1-persoonswinkel

SPAR introduceert eerste varende 1-persoonswinkel

Wellicht heb je ‘m gister of vandaag al gespot in de Prinsentuin, de varende 1-persoonswinkel van supermarktketen SPAR. Super handig als je vandaag met het zonnige weer aan het chillen bent in de Prinsentuin en ineens wel zin hebt in iets lekkers.

De varende 1-persoonswinkel is over het algemeen bedoeld voor mensen die op vakantie zijn of een dagje erop uit zijn met de boot. Zo kunnen zij even snel wat boodschappen halen die ook nog eens lekker en gezond zijn. Een bijkomende dienst is dat je online je ‘bootschappen’ kunt bestellen en je ze diezelfde dag nog kunt komen afhalen in de varende winkel, waar ze door de lokale SPAR-ondernemer zijn bezorgd.

Er is bij de ontwikkeling van de winkel rekening gehouden met de 1,5-metersamenleving, misschien wel het nieuwe normaal. Er kan dus maar een persoon naar binnen en er moet zelfstandig worden afgerekend bij de zelfscankassa. Wel is er een medewerker aanwezig die ervoor zorgt dat de schappen mooi gevuld zijn en er niet meer dan iemand tegelijk naar binnen gaat.

Op dit moment is de varende winkel van de SPAR on tour in Friesland. Als je ‘m vandaag mist in Leeuwarden, niet getreurd. Morgen en vrijdag ligt de winkel in Woudsend en zaterdag en zondag in Franeker.

Bron: Spar

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *