Sanisale: Voor jouw droomkeuken en -badkamer

Sanisale: Voor jouw droomkeuken en -badkamer

De ingang is gevuld met vlaggen en ballonnen en met twee reclameborden waar Sanisale en keukensale op geschreven is. Je stapt naar binnen en ziet een grote kreeft met een koksmuts die je glimlachend aan zit te staren. Niet bang zijn, hij bijt niet. Vervolgens passeer je de keukentegels met diverse badkuipen en je komt het geluid van lachen tegen. De jongens achter de kassa verwelkomen je alsof je deel uitmaakt van de familie. “Is Zacheus er?’’


Iedere familie heeft iemand aan het hoofd en in deze familie is dat Zacheus. Als je de naam hoort, denk je gelijk aan een Griekse god die toezicht houdt over Olympus en andere gelijkwaardige goden. Met zijn doordringende blik en kalme lichaamshouding is het de vraag of je je nerveus moet voelen. Maar wat je hem zeker wel moet geven is respect. Zacheus zat eerst in militaire dienst en heeft nu een beetje rust gevonden in Sanisale. Die rust is nu wel wat verstoord door corona, maar Sanisale zal zeker niet omvallen!


Voor degenen die het niet weten, Sanisale is een plek waar je hoogwaardig sanitair en tegels voor jouw nieuwe badkamer, tegelvloer of toilet vindt. Altijd voor een lage prijs! Sanisale is bedoeld voor de familie die een splinternieuwe keuken rond de prijs van drieduizend euro wil. Zeker dit jaar en misschien ook volgend jaar zullen we meer in de keuken staan dan we gewend zijn. Daar kan Sanisale jou zeker mee helpen. Zacheus tovert een brede glimlach op zijn gezicht als hij aan zijn klanten denkt, want voor hem is iedere dag bij Sanisale verschillend.


Dat maakt Sanisale anders dan haar concurrenten. Ze denken namelijk aan jou. Zij willen jou inspireren en helpen om jouw droombadkamer te ontwerpen. Vooral hun website is klantvriendelijk. De offertes vind je op de website en je hebt geluk, want op dit moment hebben ze geen kortingen van twintig procent, maar van wel veertig procent! Op de website kan je daarnaast een gratis 3D-ontwerp aanvragen of direct een afspraak maken om Sanisale veilig te bezoeken.


Wacht niet langer en bezoek de website van Sanisale voor jouw droomkeuken of -badkamer!

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *