Reisorganisatie TUI komt naar je toe deze zomer

Reisorganisatie TUI komt naar je toe deze zomer

De zomer is in volle gang. Maar het gaat dit jaar allemaal wat anders dan anders. Ook op vakantie. Hoewel veel mensen er op uit trekken om van een vakantie in het buitenland te genieten, leven er ook nog veel vragen over de maatregelen die getroffen worden tijdens de reis en het verblijf en of je wel het echte vakantiegevoel kunt beleven. De crew van TUI fly weet als geen ander hoe het is om nu in een vliegtuig te stappen en geeft graag antwoord op alle vragen. Een groep van in totaal 150 TUI fly stewards, stewardessen en piloten gaat deze weken dan ook langs verschillende TUI reisbureaus, verspreid door heel het land. Om bezoekers te informeren. Maar ook om mooie vakantieprijzen weg te geven. Zaterdag 8 augustus is de crew aanwezig bij TUI Leeuwarden!

30 reisbureaus door het hele land

Verspreid over drie zaterdagen gaat de crew langs bij 30 verschillende TUI reisbureaus. Zaterdag 15 augustus verwelkomt TUI Leeuwarden de crew. Iedereen met vragen over hoe het nu is om te vliegen en op vakantie te gaan is tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom. Crew en reisbureaumedewerkers staan dan klaar om alle vragen te beantwoorden.

Kraak de kluis

Bovendien worden met het Kraak de Kluis spel mooie vakantieprijzen weggegeven.

Adres: TUI Leeuwarden is gevestigd aan de Wirdumerdijk 32 in Leeuwarden.
RIVM richtlijnen: Vanzelfsprekend wordt ook op deze dagen rekening gehouden met de RIVM richtlijnen en wordt de 1,5 meter afstand in acht genomen.

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *