Platform ‘Winkels Leeuwarden’ beschikbaar voor ondernemers

Platform ‘Winkels Leeuwarden’ beschikbaar voor ondernemers

Door de coronacrisis hebben veel ondernemers het lastig, maar gelukkig zijn ondernemers vaak ontzettend creatief en de afgelopen weken hebben we dan ook al veel orginele ideeën voorbij zien komen.

Veel ondernemers hebben hun bedrijfsvoering aangepast: thuisbezorgen, afhalen, een online webshop, gave acties, nieuwe producten of een samenwerking met een ander bedrijf. Het zijn allemaal initiatieven van ondernemers om toch nog wat geld te kunnen verdienen en deze crisis te overleven.

Het platform ‘Winkels Leeuwarden’ wordt in deze crisis beschikbaar gesteld voor ondernemers. Om hen te steunen in deze moeilijke tijden, wordt er content in de vorm van redactionele items geplaatst. Hoe ga je als ondernemer om met de huidige crisis? Welke aanpassingen heb je gedaan? Wat is er anders dan ‘normaal’? Wat is nieuw? Wij plaatsen het, zodat ook de inwoners van Leeuwarden en omgeving op de hoogte zijn!

Heb jij als ondernemer een aangepaste bedrijfsvoering en kun je om dit naar buiten te brengen wel een stukje ondersteuning gebruiken? Laat het ons weten door te mailen naar redactie@welkominleeuwarden.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *