Op vakantie in eigen stad, maar toch ben je in een andere stad

Op vakantie in eigen stad, maar toch ben je in een andere stad

Normaal gesproken vraagt iedereen elkaar in deze tijd van het jaar ‘Wat zijn jouw vakantieplannen?’. Nu is het antwoord van te voren al duidelijk, want op vakantie gaan deze zomer wordt erg lastig. Maar met een beetje creativiteit kun je er misschien dit jaar nog wel eens iets heel leuks van maken…

Hoe leuk zou het namelijk zijn om met een andere stad te ‘ruilen’? Een leuke uitwisseling tussen twee provinciehoofdsteden. Een vrachtwagen vol met Friese spullen naar het zuiden van het land en ook weer vol terug met typische dingen uit bijvoorbeeld Brabant. Wij Bossche Bollen en Brabantse worstenbroodjes en zij oranjekoek en suikerbrood!

Ook de winkels kunnen op een leuke manier, helemaal in de stijl van de andere provincie of stad, worden aangekleed. Denk hierbij aan vlaggen, posters en kaartjes. Het bijpassende accent gaat natuurlijk wel een beetje lastig worden.

Op vakantie in je eigen stad, maar dan met het gevoel alsof je ergens anders bent. Zo krijg je toch nog een beetje het vakantiegevoel. Heb je nog meer leuke ideeën? Laat het weten in de reacties!

Wil je als ondernemer meedoen met dit leuke idee? Mail dan naar info@schlichting.nl.  

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *