Nu bij Rhodos Palace: MoZa’s CrackLava Baklava

Nu bij Rhodos Palace: MoZa’s CrackLava Baklava

Eigenaar Sortiris Kontzes van Rhodos Palace en voedingscoach en hobbykok Mo Za, bedenker van de CrackLava Baklava, zijn een samenwerking aangegaan. Vanaf nu staan deze met liefde bereide ‘goudstaven’ op de menukaart van het Griekse restaurant.

De Cracklava Baklave is ontstaan door de twee grote passies van Mo: sporten en lekker eten. Sporten wordt je door de coronacrisis erg lastig gemaakt, dus bleef het lekkere eten over. Met als resultaat: MoZa’s Cracklava Baklava. Een bijzonder gebaar is dat vijftien procent van de winst gedoneerd wordt aan mensen die dat nodig hebben. Ofwel omdat ze hun baan zijn kwijtgeraakt of omdat ze niet of nauwelijks rond kunnen komen.

Om de samenwerking die tot stand is gekomen te vieren, heeft Mo afgelopen zaterdag honderd mini-CrackLave presentjes gratis weggegeven aan de klanten van Rhodos Palace. Benieuwd geworden naar deze lekkere snack? Via Facebook kun je Mo een berichtje sturen en je bestelling doorgeven. De volgende dag wordt de CrackLava Baklava versbereid bij je thuis afgeleverd!

Gerelateerde artikelen

Eén reactie

  1. G.de boer
    4 jaar geleden

    Baklava ontzettend lekker, nieuwsgierig!
    Proeven…..

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *