Nog een faillissement in Leeuwarden. Wie redt het nog?

Nog een faillissement in Leeuwarden. Wie redt het nog?

Eind april werd bekend dat de Frietstudio aan de Wirdumerdijk definitief ging sluiten. Hiermee met de patatzaak gezien als het eerste horecaslachtoffer van de coronacrisis in Leeuwarden. Maar er zijn meer ondernemers in Leeuwarden die het helaas niet overleven in deze lastige tijd.

Aan het begin van de coronacrisis is Bakkerij van Eck verdwenen uit Leeuwarden. Of het vertrek wel of niet met de coronacrisis heeft te maken, is even de vraag, maar het blijft zonde dat we een winkel kwijt zijn in de binnenstad. Op de Facebookpagina van de bakkerij blijkt ook dat klanten het jammer vinden dat ze weg zijn, maar gelukkig heeft Bakkerij van Eck nog wel een filiaal in Damwoude.

Schoenenwinkel Stadtmüller redt het ook niet in deze lastige tijd. De winkel is onlangs failliet verklaard en op dit moment is er een opheffingsuitverkoop. Hiermee is Stadtmüller de volgende in het rijtje van ondernemingen die haar deuren moet sluiten tijdens de coronacrisis.

Hoewel er ook nieuwe winkels zijn bijgekomen tijdens de coronacrisis, denk bijvoorbeeld aan Van de Witte Mode – Wonen of The Tosti Club, zien we helaas ook winkels en horecagelegenheden hun deuren sluiten. Binnenkort dus ook schoenenwinkel Stadtmüller. Hoe gaat dit verder in Leeuwarden?

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *