Nieuwe snelteststraat opent vandaag op De Zwette

Nieuwe snelteststraat opent vandaag op De Zwette

Als je klachten hebt als keelpijn en verkoudheid, dan is het je verstandig om je te laten testen. Het duurt vaak even voordat je terecht kunt en daarna duurt het ook nog een of twee dagen voordat je de uitslag krijgt. Wil je graag sneller weten of je wel of niet het virus bij je draagt? Vanaf vandaag kan dat bij de nieuwe snelteststraat van groothandel Laboclean op bedrijventerrein De Zwette.


Bij Laboclean krijg je nadat je getest bent, na vijftien minuten al de uitslag van je coronatest. In de tussentijd kun je rustig blijven wachten in de auto. Het afnemen van de test gebeurd door professionals en het resultaat krijg je vervolgens te zien op papier. Als het testresultaat positief is, dan geeft Laboclean dit ook door aan de GGD.


Aanmelden voor een test kan door te mailen naar sneltest@laboclean.nl en hierin een voorkeursdag en – tijdstip aan te geven. De kosten voor deze sneltest zijn zeventig euro per persoon. Natuurlijk kun je ook nog steeds terecht bij de GGD om je te laten testen als je klachten hebt. Hier hoef je niet voor te betalen, alleen duurt het wel iets langer voordat je de uitslag van de test hebt.


Bron: LC

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *