Nieuw bij Tosti Club: Tosti Club at home & Tosti Club at work

Nieuw bij Tosti Club: Tosti Club at home & Tosti Club at work

In maart dit jaar opende The Tosti Club haar deuren op de Nieuwestad in Leeuwarden. Dit was maar van korte duur, want op de dag van de opening werd ook aangekondigd dat alle horecagelegenheden in Nederland de dag erna om 18.00 uur dicht moesten. Een grote domper natuurlijk voor eigenaar Niels van The Tosti Club.


Gelukkig zijn tosti’s over het algemeen erg geliefd bij mensen. Zodra het mogelijk was om af te halen bij The Tosti Club kwamen dan ook veel mensen langs voor zo’n overheerlijke tosti. Je kunt je favoriete tosti en drankje ook online bestellen en hier is nu een nieuw concept aan toegevoegd: The Tosti Club at home en The Tosti Club at work!


Hoe het werkt? Je kunt eenvoudig online een bestelling plaatsen via thetosticlubleeuwarden.ordery.nl. Je hebt hierbij de keuze uit vier verschillende boxen: de ontbijt box, de high tosti box, de sandwich box en de lunch box. Ideaal voor op een luie zondag, een dagje thuiswerken of natuurlijk voor op het werk om te delen samen met je collega’s!


Bestellen kan zeven dagen per week en bestel je voor 12.00 uur, dan wordt de box de volgende dag persoonlijk op de fiets bij je thuis of op het werk bezorgd, op een tijdstip naar keuze. Dit kan in heel Leeuwarden. Wil je de box nog op dezelfde dag ontvangen of woon je een stukje buiten de stad? Dan kun je het beste even telefonisch contact opnemen voor de mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *