Naast lunch en diner ook cocktails thuisbezorgd? Het kan!

Naast lunch en diner ook cocktails thuisbezorgd? Het kan!

Bij Barrevoets in de Kleine Kerkstraat kun je terecht voor lekkere cappuccino’s, smoothies, lunch of borrels. Dr. Watson is een verhaal apart; deze zaak is gevestigd op een geheime locatie en om hier te komen moet je als een ware Sherlock moeite doen om het pand te vinden. Als dat gelukt is, moet je nog het juiste wachtwoord weten om binnen te komen. Als je hierin bent geslaagd, kun je uitgebreid genieten van de heerlijkste cocktails.

Tevens zijn Jan Willem en Ralph ook de nieuwe eigenaren geworden van eetcafé Spinoza op de Eewal, dat straks met een volledig nieuw concept gaat draaien. De drie horecazaken moesten tijdens de coronacrisis allemaal dicht. Samen met het personeel zijn ze volop bezig geweest om alle zaken in een nieuw jasje te steken. In Barrevoets en Dr. Watson hebben ze alles geschilderd en opgeknapt en Spinoza heeft een rigoureuze metamorfose ondergaan.

‘We zijn nu bezig met de laatste puntjes op de i te zetten in Spinoza. Deze unieke locatie komt straks met een volledig nieuw concept. Naast alle aanpassingen en vernieuwingen komt er ook een nieuwe keuken met een nieuwe menukaart. Bij deze nieuwe Spinoza staat de beste kwaliteit en een fijne sfeer voorop, dat is wat deze zaak verdient en waar we voor gaan’, zo vertelt een enthousiaste Jan Willem.

Ze gaan vanaf deze week ook bezorgen. Klanten kunnen nu genieten van thuisbezorgde cocktails van Dr. Watson, een lunch van Barrevoets (vanaf vandaag) of een overheerlijk diner van Spinoza (vanaf donderdag). Ook kunnen klanten via de webwinkel van Barrevoets cadeaubonnen bestellen, die dan op een later tijdstip tegen korting ingeleverd kunnen worden bij Barrevoets, Dr. Watson of Spinoza. ‘We zijn als team heel hecht en we zijn blij dat we iedereen aan het werk kunnen houden. We moeten hier met zijn allen doorheen en we maken het beste ervan door nu flink de handen uit de mouwen te steken, zodat we helemaal klaar zijn als de zaken weer open mogen.’

‘We weten natuurlijk niet hoe lang dit nog gaat duren en wat we nog kunnen verwachten, maar zodra er straks betere tijden komen, hoop ik dat we elkaar weer gaan opzoeken. Dan gaan we proosten we op alles wat we de afgelopen maanden hebben moeten missen.’

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.