Meubeloutlet058: Voor een zacht prijsje de beste meubelen

Meubeloutlet058: Voor een zacht prijsje de beste meubelen

Ben jij toe aan een nieuw bankstel, stoel, tafel of ander meubel? Dan is Meubeloutlet058 op het Noordvliet de place to be! De outletwinkel op het Noordvliet heeft een ruime keuze uit allerlei meubelen voor een klein prijsje. Met winkels in Leeuwarden en Oudehaske is jouw perfecte meubel altijd in de buurt en betaal je het zachtste prijsje.


Meubeloutlet058 bestaat al vijftien jaar en is gevestigd op het Noordvliet 243. Het personeel is goed op elkaar ingespeeld. Op maandagochtend komt iedereen bij elkaar in de grote opslagruimte waar met elkaar de vorige en aankomende week wordt geanalyseerd. Zo leert iedereen elkaars kracht en doel kennen, of zoals ze het zelf noemen: “Er zijn geen bazen en kapiteins op het schip. We zijn gewoon één grote familie.”


Partijhandel en collectiegoed

Waar de outlethandel begon met veel partijhandel en af en toe wat collectiegoed, is het nu andersom: in de winkel vind je vooral collectiegoed en af en toe partijhandel. Het verschil? Partijhandel is vooral restgoederen uit bijvoorbeeld een faillissementsverkoop. Dat wordt opgekocht en goedkoop aangeboden. Collectiegoederen kunnen elke keer opnieuw worden bijbesteld.


Dat Meubeloutlet058 niet zomaar een outlet is, wordt wel duidelijk in de samenwerkingsverbanden. In de winkel staan meubelen van gerenommeerde meubelfabrikanten. Die vind je bij de outletwinkel voor een zo’n vijftig tot zestig procent lagere prijs dan de ‘normale’ verkoopprijs.


Kwaliteit en thuisbezorgen

Bij de winkel staan kwaliteit en klantvriendelijkheid op de eerste plaats. Zo krijgen alle meubelen een jaar garantie en heeft de outlet een eigen stoffeerder in dienst die eventuele klachten netjes oplost. Een eventuele associatie met tweedehands, dumpprijzen of meubelen zonder garantie willen de heren graag tegenspreken: ten opzichte van andere outlets hebben zij namelijk redelijke prijzen voor kwalitatief goede meubelen. Daarnaast is er een berg aan kennis en service in huis.


Een bezorging is ook geen probleem voor Meubeloutlet058: de chauffeurs rijden twee tot drie keer per week heel Nederland door. Ook in tijden van corona bezorgen ze de meubelen gewoon thuis: wanneer de klanten niet thuis zijn wordt het binnengezet. Weliswaar moet je dan zelf even alles uitpakken, maar dat is een klein offer voor een mooi nieuw meubelstuk.


Coronamaatregelen

Als we het toch over de coronacrisis hebben: dat is uiteraard dé reden waarom er veel mensen in de afgelopen tijd vaak thuis te vinden zijn. Veel interieurs zijn aangepakt, waardoor Meubeloutlet058 aardig druk bezocht werd. “Ik ben niet iemand die naar een ander kijkt, hoor”, vertelt Henk, een van de twee mannen die in de winkel te vinden is. “We zijn als team erg druk bezig om de winkels te optimaliseren en up-to-date te houden. Daardoor creëren we een goede sfeer in ons team! De rest loopt dan vanzelf.”


Meubeloutlet058 in Leeuwarden is zes dagen per week geopend, van 10.00 uur tot 18.00 uur. Uitzonderingen op de regel zijn maandag, waarop de winkel vanaf 13.00 uur is geopend en donderdag, waarop de winkel tot 21.00 uur is geopend. De winkel in Oudehaske is ook op zondag geopend, van 11.00 uur tot 17.00 uur.


Foto: Marcel van Kammen

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *