Met pizzeria Super Mario komen dromen van Mula uit

Met pizzeria Super Mario komen dromen van Mula uit

De 27-jarige Karim, die je misschien beter kent als Mula, ziet er zeker stoer uit, maar hij heeft ook een zachtere kant: een passie voor koken en het verwennen van mensen met zijn lekkernijen! Daarom is hij sinds een paar maanden te vinden aan het Zuidvliet, met zijn eigen pizzeria Super Mario. De kersverse jonge ondernemer heeft één doel: in Leeuwarden zijn droom waarmaken!

Mula komt namelijk oorspronkelijk uit Rotterdam en is voor de liefde naar Leeuwarden verhuisd. Dan hebben we het niet alleen over de liefde tussen twee personen, maar óók over de liefde voor Leeuwarden! Dat is namelijk de stad waar Mula verliefd op is geworden. “In de wijk waar ik woonde was iedereen wat meer met zichzelf bezig”, vertelt Mula. “Hier, op het Zuidvliet, is het netwerk wat kleiner en hechter. In korte tijd heb ik mijn buren leren kennen en veel vrienden gemaakt! Dit is een gezellige buurt. Vanuit die visie ben ik hier een concept begonnen.”

Verser dan vers

Dat concept is pizzeria Super Mario geworden, een pizzeria waar Mula zijn heerlijk verse (en zelfgemaakte) pizza’s, broodjes, pasta’s en bonbons verkoopt. Van de saus en de sla op je pizza tot de bonbon die je als toetje bij elke bestelling krijgt: alles is verser dan vers en huisgemaakt. Ook de knoflook- en de sambalsaus die je bij je pizza kan bestellen! Dagelijks doet Mula zijn inkopen (“Ik hou niet van kant en klare producten”, vertelt hij) en dat proef je terug in de knapperige sla, de krokante pizzakorst en het malse vlees. Het kan zomaar zijn dat hij terugkomt met een nieuw recept of idee om mee aan de slag te gaan. In de keuken is Mula helemaal in zijn element.

Normaal gesproken vragen we aan startende ondernemers ook even naar hun toekomstplannen. Daar wil Mula eigenlijk nog láng niet over nadenken. “Ik wil eerst bezig met het goed laten draaien van de pizzeria en zorgen dat mijn klanten tevreden zijn. Daarna kijken we wel naar eventuele uitbreidingsplannen. Natuurlijk heb ik plannen en dromen, maar ik wil me eerst focussen op het goed neerzetten van de pizzeria. Mijn droom waarmaken begint hier.”

Even proeven

Zo’n mooi verhaal nodigt natuurlijk wel uit om zelf ook even een pizza te proeven. Van Mula krijgen we een pizza kapsalon, die stomend bij ons wordt thuisbezorgd. Dat belooft al veel goeds! De eerste paar happen liegen er ook zeker niet om: dat verse proef je ab-so-luut. De sla op de pizza is bijvoorbeeld heerlijk knapperig. Ook is de pizza rijk belegd! Waar je bij landelijke pizzaketens de stukjes döner op je pizza op één hand kan tellen, krijg je hier meerdere lagen vlees en kaas. En heb je wel eens een pizza gegeten die zo slap is dat alle ingrediënten eraf vallen? Bij Mula krijg je gewoon een dikke bodem. Dat smaakt naar meer! Met zulke lekkere pizza’s komt het helemaal goed met Mula zijn droom.

Pizzeria Super Mario
Zuidvliet 52, 8921 BM Leeuwarden
06 21 38 48 52 | supermariopizza.nl


Foto: Marcel van Kammen

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *