Lifestylewinkel Studio 8: voor de leukste cadeaus en accessoires

Lifestylewinkel Studio 8: voor de leukste cadeaus en accessoires

Vrolijke T-shirts, kleurige slippers en gave sieraden, maar ook hippe telefoonhoesjes en stijlvolle lampen: bij lifestylewinkel Studio 8 vind je allemaal leuke dingetjes voor jezelf en voor jouw interieur. Het motto van de winkel is dan ook: ‘Het is altijd tijd voor jezelf!’. Jezelf verwennen met een cadeautje is namelijk altijd een goed idee.

Bij Studio 8 vind je bekende merken als Ixxxi, Woden Sneakers, Karma, Ikki en Chabo bags, maar ook kleinere onbekende merken, wat zorgt voor een mooie afwisseling. Met een collectie die continu wordt gewisseld, is het altijd weer een verrassing welke leuke spulletjes er zijn als je de winkel binnenkomt. Wil jij liever je huis niet uit? Geen probleem: Studio 8 heeft ook een online webshop, waar je rustig rond kunt kijken en iets leuks kunt uitzoeken voor jezelf of voor iemand anders. Dankzij de productomschrijving is het helemaal duidelijk wat je koopt.

Speeddaten voor interieuradvies

Eigenaresse Debby van der Henne verkoopt niet alleen leuke spulletjes voor in je huis, maar geeft ook advies op het gebied van interieur. Ze komt graag bij je langs voor een afspraak om kennis te maken en jouw wensen en ideeën te bespreken. Op basis daarvan krijg je persoonlijk advies over hoe je de ruimtes in jouw huis kunt aankleden en inrichten. De kans is groot dat je het zelf nooit zo bedacht zou hebben. Een afspraak met Debby kan zorgen voor een leuke twist in jouw interieur!

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *