Laat je cadeautjes feestelijk inpakken in de Blokhuispoort

Laat je cadeautjes feestelijk inpakken in de Blokhuispoort

Nu de horeca gesloten is en evenementen niet door kunnen gaan, zijn er ook weinig toeristen in de stad. De winkeltjes in de Blokhuispoort zijn open, maar helaas zonder toeristen erg stil. Het zou daarom leuk zijn als de Leeuwarders zelf deze winkeltjes ook zouden ontdekken. Daarom hebben de eigenaren van de ateliers en shops in de Blokhuispoort een leuke actie opgezet!


Speciaal voor de feestdagen is in cellenblok H in de Blokhuispoort een plekje ingericht waar je je cadeautjes in kunt laten pakken. Met mooi inpakpapier, versieringen en stickertjes worden de cadeautjes ingepakt en extra feestelijk gemaakt.


De dagbesteding van Talant (Kado en Sa) staat van dinsdag tot en met zaterdag achter de inpaktafel. Bij alle aankopen is het mogelijk deze te laten inpakken, ook cadeautje die je elders in het centrum hebt gekocht, en hierbij kun je een vrijwillige bijdrage doen, die gaat naar het Liliane fonds. Als extra is er de komende donderdagen een koopavond tot 20.00 uur en een aantal winkeltjes houdt vanaf deze week tot aan de Kerst ook koopzondag tussen 12.00 en 16.00 uur.

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *