Koos Kamsma over het hoofd koel houden in coronatijd

Koos Kamsma over het hoofd koel houden in coronatijd

Ondernemers vind je overal. Er zijn jongere ondernemers en meer volwassenen ondernemers. Er is alleen maar één Kamsma schoenen. Het moment dat je in Koos zijn ogen kijkt, voel je gelijk dat hij veel ervaring en vakmanschap heeft.


“Wij focussen ons op schoenen van het midden tot hoog segment. Met de onderkant van de markt bemoeien wij ons niet. Met ander woorden, onder de zestig euro bieden wij niets aan. Rond die prijs krijg je namelijk geen goede kwaliteit, dan krijg je geen leer, het gaat dan meer om massaproductie. Kwalitatief gezien voldoet dat niet aan de eisen die wij aan schoenen stellen. Wij hebben een speciaalzaak, wij verkopen dus goede merken met een groot stuk service erachter. Klopt het niet? Dan kun je ook altijd terugkomen. Je kunt ook advies krijgen over wat het beste bij je voeten past, bijvoorbeeld als je voetproblemen hebt.”


Dit is wat Kamsma schoenen onderscheidt ten opzichte van andere ondernemers en winkels. Het is zeker de reden waarom de schoenenwinkel zo sterk in haar schoenen staat in deze periode, die voor velen moeilijk is. De mensen van Kamsma weten precies wat ze aan het doen zijn. Dat is het verkopen van goede schoenen. Dat gaat een stapje verder dan alleen het verkopen van nieuwe schoenen. Het personeel van Kamsma heeft allemaal een goede achtergrond die met schoenen te maken heeft.


Koos Kamsma: “Schoenen kopen kun je overal. Als je service belangrijk vindt, kom dan maar bij ons. Als je gewoon schoenen wilt kopen, dan kun je ook ergens anders naar toe.”


Kamsma tijdens corona

“Als je in coronatijd dicht zou gaan, zouden heel veel schoenen niet verkocht worden en komen er geen nieuwe schoenen binnen. Het hoofd cool houden en gewoon je ding blijven doen, dat is het belangrijkste. In maart/april van dit jaar ging het na vier of vijf weken de goede weer de goede kant op. In de zomer was alles weer in orde, maar nu is het wel weer spannend wat ons allemaal te wachten te staat. Er is nu al wel ervaring opgedaan. Dat is een voordeel. Ik hoop dat we met de nieuwe maatregelen het virus onder controle krijgen”, zegt Koos. “We moeten gewoon afwachten en het hoofd cool houden. Ook kunnen er bij ons online bestellingen gedaan worden en als het in de buurt is helpen we mensen die slecht ter been zijn ook graag thuis aan nieuwe schoenen.”

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *