Kalkoen drive-thru voor de kerst

Kalkoen drive-thru voor de kerst

Kerst wordt dit jaar thuis genieten. Daar heeft de Friesche Club de ideale oplossing voor bedacht; de kalkoen drive-thru. Met je auto feestelijk je kant-en-klare kalkoen ophalen. Feestelijk en compleet coronaproof. Bestellen kan op www.kalkoenleeuwarden.nl.

Goed gevuld

“De vulling is samengesteld door de kok. De kerstbeleving moest er echt in zitten. Eerst is de kalkoen gemarineerd met een aantal geheime ingrediënten. Dan vullen en omringen we de kalkoen met ouderwetse Hollandse groenten. De kalkoen wordt op lage tempratuur gegaard, zodat de smaken er goed in trekken. De kalkoen hoeft thuis alleen nog even de oven in om op te warmen”, vertelt Marcel Meijer trots.

Bescheiden kalkoen

“Het zijn bescheiden kalkoenen, perfect voor gezelschappen tot ongeveer zes personen. Dus ideaal om voor jezelf te bestellen of als cadeau weg te geven aan familie, vrienden of werknemers.”

Kalkoen drive-thru

Om ook van het ophalen een klein feestje te maken, organiseert de Friesche Club de kalkoen drive-thru. Gezellig en coronaproof. “We hebben al een locatie op het oog en kijken nu naar de aankleding zodat de feestdagen gezellig kunnen beginnen”, vertelt Marcel. De kalkoen reserveer je vooraf, zodat je met kerst altijd goed zit.

Van kalkoen tot viergangenmenu, allemaal lokaal geregeld

“We werken met de lokale slager voor dit initiatief. Ook kun je er gemakkelijk een viergangenmenu van maken, doordat je er ook veel lokale specialiteiten bij kunt bestellen. Zoals een broodplankje, ijs, kaasplankje of drinken. Allemaal verse streekproducten. Het zijn allemaal samenwerkingen met mensen die het echt verdienen!

De praktische informatie:
Bestellen: reserveer je kalkoen vooraf op www.kalkoenleeuwarden.nl
Ophalen: feestelijk ophalen op 23 en 24 december
Bezorgen: bezorgen is mogelijk

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *