Hoe gaat het sporten vanaf 1 juli bij sportschool Bodyshape?

Hoe gaat het sporten vanaf 1 juli bij sportschool Bodyshape?

1 juli was een geweldige dag voor veel sportliefhebbers. Er mag weer binnen gesport worden! Maar hoe gaat het sinds de heropening eigenlijk met de sportscholen? Hoe gaan sporters om met de regels? Is het druk of zijn mensen voorzichtig en is het misschien nog wel rustig?

Bij Bodyshape in Leeuwarden gaat het sinds de opening op 1 juli eigenlijk heel goed. Het gaat natuurlijk niet zoals vanouds, maar het gaat prima. Er zijn uiteraard een aantal restricties waar rekening mee moet worden gehouden, zo kunnen niet alle apparaten gebruikt worden vanwege de anderhalve meter, maar over het algemeen valt het honderd procent mee.

Het is daarbij ook fijn dat de sporters er goed mee omgaan en rekening houden met een net even wat andere situatie. Zo kon je je voor groepslessen altijd al aanmelden via een app, maar nu moet je voor een plek in de sportschool ook op deze manier reserveren. Je reserveert dan voor een uur en een kwartier en vervolgens zit er een kwartier schoonmaaktijd tussen voordat de volgende groep komt.

Er zijn nog steeds een aantal groepslessen buiten. Buiten kun je namelijk meer mensen laten sporten dan binnen, want binnen heb je toch met een beperkte ruimte te maken. Je kunt ook nog steeds buiten fitnessen, maar sporters geven toch wel de voorkeur aan binnen. Bij Bodyshape zijn er dan ook gemiddeld drie keer zoveel mensen die komen sporten als voor 1 juli. Wat natuurlijk ook fijn is, er komen ook weer allemaal nieuwe inschrijvingen binnen. De zogenoemde coronakilo’s moeten er natuurlijk ook weer af.

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *