Het restaurant nog dicht, maar wel bezorgen en afhalen bij De Burgermeester van Napels

Het restaurant nog dicht, maar wel bezorgen en afhalen bij De Burgermeester van Napels

Pizzeria’s zijn niet weg te denken uit het straatbeeld van Leeuwarden. Tijdens de sluiting van het restaurant zijn de mensen van De Burgemeester van Napels druk bezig geweest met de zaak wat op te knappen. Ze passen zich aan, aan de coronamaatregelen en je kunt nu eten laten bezorgen en er is de mogelijkheid om eten aan de zaak af te halen.

 ‘Het is voor de horeca in Leeuwarden belangrijk dat mensen blijven bestellen bij de lokale restaurants en kopen bij de lokale leveranciers, voor zover deze geopend zijn’, begint Peter Tuinhof, eigenaar van De Burgemeester van Napels. ‘Dat stukje financiële, maar vaak ook mentale ondersteuning wordt door iedereen enorm gewaardeerd. Ook wij moeten ons personeel blijven betalen, dus ook voor ons is het fijn dat mensen ons weten te vinden en bij ons blijven bestellen en afhalen. We waarderen het dan ook altijd erg als klanten ons op social media benoemen via tags of berichtjes.’

Nieuw te bestellen is de borrelplank (in een pizzadoos) met Italiaanse kazen, vleeswaren, en nog veel meer. Ook heeft het restaurant wekelijks via Facebook een woensdagaanbieding. Vandaag, met Koningsdag heeft De Burgemeester van Napels een verrassende aanbieding. Wat zal het zijn? Klanten kunnen bestellen via hun eigen website, via Facebook Messenger of via Social Deal en afhalen is iedere dag mogelijk vanaf 17.00 uur tot 20.30 uur.

‘Het zijn rare tijden en dit gaat zeker zo nog wel een maand zo door. Je kunt verder ook niet veel meer doen dan afwachten. Als we straks in een aangepaste vorm moeten openen, hebben wij ons draaiboek wel klaar. We hebben plannen genoeg, alleen is het nog erg afhankelijk van wat nu en straks mag. De afstand tussen de tafels zal dan waarschijnlijk groter moeten zijn, het wordt een nieuwe manier, maar als het moet, dan moet het. We zullen het zien.’

Peter hoopt dat alle horecaondernemers vanaf medio mei, zo verwacht hij, een eerste stap kunnen zetten naar een (gefaseerde) heropening en dat iedereen de horeca dan weer overal in Leeuwarden kan bezoeken.


Foto: Marcel van Kammen

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *