Heilig Boontje bezorgd gekleurde vegan burgers

Heilig Boontje bezorgd gekleurde vegan burgers

Je zal misschien wel denken: gekleurde broodjes? Jazeker, deze bestaan. Het zijn vegan broodjes en ze worden nog bezorgd in Leeuwarden ook! Goed nieuws dus voor de veganisten onder ons.


Voor een veganist is het niet gemakkelijk om zomaar iets te bestellen, maar daar komt nu een beetje verandering in met de gekleurde broodjes van Heilig Boontje. Deze broodjes worden sinds kort bezorgd, tot nu toe alleen in Leeuwarden. Het bedrijf is opgezet door Eline en Zenna en ze zijn maar al te enthousiast, zo laten ze op Facebook weten.


Het was een hele zoektocht om gekleurde vegan burgers te maken. Dit komt omdat er dierlijke producten in kleurstoffen zitten en dat is natuurlijk niet vegan. Maar uiteindelijk is het toch gelukt. Zo is er de ‘Holy Moly – How You Know It’ burger. Dit is met een bun, burger like meat, holysauce en nog veel meel lekkere dingen. Het hele aanbod kun je op hier vinden.


Voorlopig is Heilig Boontje alleen nog op vrijdag open van 17.00 tot 21.00 uur, maar dat is de perfecte dag om een burger te nemen, toch? Bestellen kan door te bellen naar 06-38770605.

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *