Haal tosti’s en andere lekkere happen bij The Tosti Club!

Haal tosti’s en andere lekkere happen bij The Tosti Club!

Een ontbijt, lunch of snelle hap aan het einde van de dag: als je daar zin in hebt, dan bestel je toch wat lekkers bij The Tosti Club? Met een zeer uitgebreid menu staat er vast wat voor je tussen.


Natuurlijk kun je overheerlijke tosti’s bestellen, neem bijvoorbeeld de Tosti OJK, krentenbrood met mascarpone, appel, kaneel en een bolletje roomijs (die had je zeker niet verwacht). Maar je kan ook je eigen tosti in elkaar zetten, dus wees lekker creatief! Geen zin in tosti’s? Geen zorgen, The Tosti Club heeft ook genoeg andere dingen, zoals burgers. Neem zo een lekkere Hawaii Burger, met ananas, cheddar, ijsbergsla en Tostisauce.


The Tosti Club heeft ook verschillende boxen. Heerlijk om te delen met iemand! Er zijn ook smoothies. Neem bijvoorbeeld de Kickstart, een heerlijke smoothie met aardbei en banaan. Of een Very Berry, een smoothie met aardbei, framboos en braam.


Zoveel lekkers, maar helaas kunnen we niet alles eten. Begint je maag al te rommelen bij het zien van deze lekkere dingen? Bestel dan snel! Bestellen kan via Thuisbezorgd.nl of via de website van The Tosti Club. Ook kan je afhalen. Wil je een box bestellen? Dan kan dat hier. The Tosti Club is elke dag geopend. Vrijdags en zondags van 12.00 tot en met 16.00 uur, de rest van de week van 11.00 tot 16.00 uur.


Geniet ervan!

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.