Haal lekkere Turkse specialiteiten bij restaurant Saray!

Haal lekkere Turkse specialiteiten bij restaurant Saray!

Ben je die saaie standaard gerechten even helemaal zat? Laat het even voor wat het is en bestel lekkere Turkse specialiteiten bij Saray! Geniet thuis lekker van Turkse gerechten, van topkwaliteit.


Er is een ruime keuze uit wat je kunt bestellen! Kies voor een lekker hoofdgerecht zoals Rosto, heerlijke gevulde lams- en kalfsgehakt met spinazie, feta kaas en knoflook, overgegoten met tomatensaus. Of als je graag uitgebreid wilt eten, kun je er ook prima een voor- en nagerecht bij nemen. Ben je met iemand anders? Bestel dan een heerlijk tweepersoonsgerecht! Of lekker voor jezelf, als je toevallig een uitgebreide eter bent…


Is het toch niet genoeg? Je kan er altijd nog wat extra’s bij bestellen, zoals aardappels, Turks brood, salade en nog veel meer. Ben je niet per sé zo’n vleeseter? Geen zorgen! Er zijn ook genoeg heerlijke vis en vegetarische gerechten.


Heb je al zin om iets van deze Turkse specialiteiten te eten? Wacht dan niet met bestellen! Bestellen kan via Thuisbezord.nl, op de website van Saray of telefonisch via het nummer 058 213 1888. Wist je dat je bij afhalen 15% korting krijgt? Dan zul je wel even je eigen knusse plekje thuis moeten verlaten… maar dat is je eigen keuze! Eten afhalen of laten bezorgen kan op woensdag tot en met zondag, van 16.00 tot 20.30 uur, met als uitzondering zaterdag, dan is dit tot 21.00 uur mogelijk is.


Alvast eet smakelijk!

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *