Haal lekkere échte Koreaanse gerechten bij Seoulmates!

Haal lekkere échte Koreaanse gerechten bij Seoulmates!

Waar in het Noorden vind je een écht Koreaans restaurant? Gelukkig bestaat daarom Seoulmates! Met deze gerechten neem je in duik in het Koreaanse leven. En het is nog gezond ook!


Bestel zo een heerlijke Bibimbap! Warme rijst met groenten en een pittig sausje! Voor de liefhebbers die van pittig eten houden! Of ga voor de lekkere Korean Fried Chicken! Wil je uitgebreid dineren? Dan wordt de Korean thuis BBQ aanbevolen! Deze is te bestellen vanaf twee personen en je kan hiervoor je eigen grillplaat gebruiken. Heb je die niet? Dan kan je er eentje lenen!


Wil je ook een duik nemen in het Koreaanse, culinaire leven? Bestel dan snel! Eten bestellen kan via Thuisbezorgd.nl of op de website bij de tab Take Away. Bij afhalen kan je de bestelling of via de webwinkel doorgeven of via de telefoon!


De Korean thuis BBQ wordt verzocht om één dag van te voren te bestellen. Dit kan via de mail of telefonisch. Het telefoonnummer is 058-2998465 en het mailadres is welkom@seoulmates.nl. Seoulmates is geopend van woensdag tot en met zondag van 17.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag is Seoulmates geopend vanaf 15.00 uur!


Eet smakelijk!

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *