Haal lekkere broodjes bij Croissanterie Du Nord

Haal lekkere broodjes bij Croissanterie Du Nord

Zin in een lekker broodje voor tussendoor of als lunch? Bestal dan lekkere broodjes bij Croissanterie Du Nord! Ze hebben zelfs een maandactie, dus wees er snel bij!

De maandactie is een Italiaanse Bol Warm Vlees. Dit is een bol met varkensrollade van de bakplaat, met satésaus of honing-mosterdsaus. En dat voor een prima prijsje. Doe maar lekker hoor.

Naast de maandactie zijn er ook nog andere heerlijke producten in de aanbieding. Je hebt panini’s, burgers, vegan specials en zelfs patat! Je kan zoiets als een Patat Oorlog bestellen, maar je kan ook iets nieuws proberen. Neem zo de Patat Pollo, dit is patat bedekt met gekruide kipfilet en gesmolten kaas. Je kan zelf de saus en rauwkost uitkiezen.

Tuurlijk is er ook drank in de aanbieding voor als je dorst hebt gekregen na heerlijk gesmuld te hebben. Neem bijvoorbeeld een heerlijk flesje Pepsi, een goeie dorstlesser.

Als je nu ook zin hebt gekregen in zo’n heerlijk broodje, bestel dan gelijk! Je kan je bestelling afhalen of laten bezorgen, dit kan beide van dinsdag tot en met zondag. Afhalen kan op dinsdag en woensdag van 12.00 tot 20.00 uur, op donderdag en vrijdag kan dit tot 21.00 uur. Eten laten bezorgen kan op dinsdag en woensdag van 11.00 tot 20.00 uur, donderdag tot 21.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en zaterdag en zondag van 12.00 tot 21.00 uur.

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *