Grote verbouwing bij Albert Heijn Bilgaard Leeuwarden

Grote verbouwing bij Albert Heijn Bilgaard Leeuwarden

Albert Heijn in winkelcentrum Bilgaard sluit dinsdag 26 mei om 14:00 uur tijdelijk de deuren. De supermarkt wordt omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Er komt meer ruimte voor vers en het afrekenen gaat sneller door meer zelfscankassa’s en handscanners. De heropening vindt plaats op dinsdag 9 juni om 11.00 uur. Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken zijn er geen openingsactiviteiten.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt, zoals AH Emmakade en AH Tijnjedyk.

Op de foto medewerker Auke Postma, verantwoordelijk voor de aardappelen, groente en fruit – AGF-afdeling in AH Bilgaard Leeuwarden. Fotograaf: Andries van der Ree

Gerelateerde artikelen

Eén reactie

  1. Jan
    4 jaar geleden

    Beste redactie, via een zoekmachine kwam ik op uw site. Wist niet dat die bestond, zal nu vaker kijken. Het zou helpen als er een publicatiedatum bij de artikelen komt te staan. Ik weet nu niet of dit bijvoorbeeld vorig jaar plaats heeft gevonden of onlangs en dat is best handig om te weten. Het zal wel mei en juni 2020 betreffen, maar stel dat iemand dit leest in mei 2021, dan lijkt het alsof de winkel dicht is terwijl die open is.

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *