Goed nieuws: Wobbe opent zijn platenzaak weer!

Goed nieuws: Wobbe opent zijn platenzaak weer!

Goed nieuws voor alle platenliefhebbers in Leeuwarden: volgende week heropent Wobbe zijn platenzaak Music & Film. Je kunt het je waarschijnlijk nog wel herinneren, de zaak werd in april verwoest door een brand.


2020 had een bijzonder jaar moeten zijn. Wobbe begon zestig jaar geleden met het verkopen van platen en tien jaar later zijn platenlabel Universe. Wobbe was er zelf niet bij toen de brand ontstond. Via een vriend kwam hij erachter dat het pand in brand stond. Omdat de winkel echt zijn passie is, heeft hij het ook zwaar gehad in de periode na de brand. Maar hij liet het er niet bij zitten en ging op zoek naar platenzaken in Duitsland. Een bezoek dat hem goed heeft gedaan, want komende week gaat zijn platenzaak weer open!


Voor de toekomst is Wobbe op zoek naar creatieve mensen die de zaak draaiende kunnen houden, zo laat hij aan Suksawat weten. Verder zou hij het geweldig vinden als hij zijn visie kan overdragen op andere mensen. Als dat niet meer kan, dan is het volgens Wobbe voorbij.

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.