Gave fotoshoots (op locatie) bij Foto van Keulen

Gave fotoshoots (op locatie) bij Foto van Keulen

Een foto zegt meer dan duizend woorden en een mooie, professionele foto misschien wel tweeduizend. Wat dacht je van een leuke fotoshoot met je hond? Of eentje op een leuke locatie in Leeuwarden? Petra de Boer, eigenaresse van Foto Van Keulen, doet het zó goed dat je niet eens doorhebt dat je in de binnenstad bent.

Een hond voelt voor mensen soms als een extra familielid. Petra weet hier alles van. “We fotografeerden onze eigen honden al eens in de studio en wilden daar meer mee gaan doen.” Een speciale hondendag, waar honden op de foto gezet konden worden was gelijk succesvol, waarna de speciale fotoshoots werden aangeboden.

Elke foto uniek

Van tevoren stemt Petra af van welk ras de hond is welke kleur de hond heeft en welke commando’s ze al kennen. Vervolgens wordt er gespeeld met verschillende hondenmandjes, -strikjes en achtergronden zodat elke foto weer anders is. Ondanks de moeite gaat het niet altijd even snel bij de hondenshoots… “Soms springen ze gewoon op je, voordat je een foto kan maken. Dan zijn we weer twintig snoepjes en heel veel knuffels verder, maar dat is ontzettend leuk om te doen!”

‘Niet echt’ in Leeuwarden

Ook als je geen hond hebt, kan je natuurlijk bij Foto Van Keulen terecht. “We zitten midden in het centrum, met drie mooie stadsparken om ons heen waar we gewoon naartoe kunnen lopen. Ook in de binnenstad zijn er genoeg mooie pleintjes, straatjes en gebouwen. De beste fotolocaties? Er zijn veel mooie gebouwen met pilaren. Daardoor krijg je toch een beetje het gevoel alsof je helemaal niet in Leeuwarden bent! Er zijn ook gebouwen met hele mooie trappen. Van die charme maken we graag gebruik!”

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *