FRL helpt Leeuwarder middenstand met bezorgen

FRL helpt Leeuwarder middenstand met bezorgen

Veel winkels zijn sinds vorige week gesloten. Nu even naar de winkel in de stad gaan, niet meer gaat, is online shoppen en je bestelling zelf afhalen of laten bezorgen het enige alternatief. Wees je er bewust van dat digitaal kopen ook lokaal kan. Met andere worden ‘Koop digitaal en lokaal’.

De FRL wil ondernemers in Leeuwarden graag helpen met het (lokaal) versturen en bezorgen van pakketjes. Het doel is dan ook om de binnenstad, nu en ook ná corona, levend te houden!

Een voordeel is dat de bestellingen dezelfde dag nog bezorgd kunnen worden in Leeuwarden en omgeving. Meldt een winkelier het pakketje voor 12.00 uur aan, dan wordt het tussen 12.00 en 14.00 uur opgehaald en nog voor 16.00 uur bezorgd! Voor 15.00 uur aangemeld? Dan wordt het afgehaald tussen 15.00 en 17.00 uur en bezorgd voor 19.00 uur. Dat is zeker een snelle service!

En als het voor 16.00 uur aangemeld wordt, dan wordt het diezelfde middag nog afgehaald, maar wel de volgende dag tussen 09.00 en 17.00 uur bezorgd. Ook voor het landelijke bezorgen van pakketjes zijn er mogelijkheden.

De FRL gaat bij dit concept wel uit van houdbare en non-food producten. Als je als ondernemer toch maaltijden of verse producten wil laten bezorgen, dan staan ze ook zeker open om dit te bespreken. Wil je als ondernemer meer weten? Contact opnemen met Klaas Halma van de FRL kan telefonisch (058 – 215 41 57) of door een mailtje te sturen naar k.halma@frlpost.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *