Fletcher Hotel Stadhouderlijk Hof gaat weer open

Fletcher Hotel Stadhouderlijk Hof gaat weer open

De Fletcher hotels hadden eigenlijk niet per se hoeven sluiten, maar de keten besloot voorzichtig te zijn, de maatregelen van het RIVM af te wachten en daarna de hotels hierop aan te passen. Sinds deze week zijn de eerste hotels van Fletcher in het land weer geopend.

Moeilijk is het om alle honderd hotels tegelijkertijd weer te openen, omdat er veel aanpassingen nodig zijn. Daarom gaat het om de beurt en de heropening van Leeuwarden staat aan het einde van volgende week op de planning.

Het Stadhouderlijk Hof gaat alleen weer open voor hotelgasten. Het restaurant waar de tafels op anderhalve meter van elkaar staan, is dus alleen voor hen beschikbaar en niet voor gasten die alleen willen komen dineren. Om veiligheid te bieden in het restaurant wordt gebruikt van zogenoemde afzettafels. Een medewerker kan hier het bord met eten neerzetten en de gast kan het bord dan zelf pakken.

Andere aanpassingen die zijn gedaan, zijn timeslots voor het ontbijt, de lunch en het diner zodat niet iedereen tegelijk komt, het plaatsen van dispensers om handen te kunnen ontsmetten en aanpassingen om een verantwoorde roomservice te bieden. Eten op je eigen kamer blijft uiteraard mogelijk.

Bron: Leeuwarder Courant

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.