Eten bestellen kan nu via Leeuwarden-eet.nl

Eten bestellen kan nu via Leeuwarden-eet.nl

Leeuwarden-eet.nl is opgezet door een groep enthousiaste ondernemers. Zij willen de horecasector weer leuk, gezond en bewust maken door geen torenhoge kosten te rekenen voor de restaurants, die grote eten bestelsites rekenen voor elke geplaatste bestelling.


Leeuwarden-eet.nl rekent vaste lage commissies zodat de lokale restauranthouders een eerlijke boterham verdienen. Voor de klant betekent dit betere kwaliteit, lagere prijzen en leuke extra’s!


Horecaondernemers hopen dat iedereen overstapt op Leeuwarden-eet.nl. “Dat scheelt voor ons op jaarbasis namelijk enorm veel geld, geld dat wij liever steken in betere producten, goed materiaal, leuke deals voor klanten en in ons personeel!”, aldus een lokale restauranthouder die moeite heeft het hoofd boven water te houden.


De komende periode zal je regelmatig nieuwe restaurants op de website zien verschijnen. Het team van Leeuwarden-eet is druk bezig met alle restaurants aan te sluiten. Ken jij een restaurant dat nog niet is aangesloten bij leeuwarden-eet.nl, dan kan je contact met ze opnemen.


Volg Leeuwarden-eet.nl op Facebook en Instagram zodat je op de hoogte blijft over beste kortingsacties en leuke winacties. Direct €5,- euro korting op je bestelling? Schijf je dan in voor de nieuwsbrief op de website van Leeuwarden-eet.nl.


Leeuwarden-eet.nl maakt eten bestellen weer leuk, eerlijk en bewust!

Gerelateerde artikelen

Laat uw gedachte achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *