E-SI Rides biedt gratis bezorgservice in Leeuwarden

E-SI Rides biedt gratis bezorgservice in Leeuwarden

Aangezien op dit moment veel winkels en horecagelegenheden gesloten zijn voor publiek en aan de andere kant mensen gedwongen binnen zitten, is er veel behoefte aan bezorgservices. Daar heeft E-SI Rides uit Grou handig op ingespeeld en ze bieden nu een gratis bezorgservice in Leeuwarden aan!
E-SI Rides is verkoper van elektrische fietsen en auto’s. Dit zijn auto’s die een maximale snelheid van 45 kilometer per uur kunnen halen, een hippe en moderne uitstraling hebben en daarnaast over handige functies als bluetooth en navigatie beschikken. Deze verkoop staat momenteel helaas ook grotendeels stil.
Daarom rijden Norbert Bolman en Sjaak, Warner en Martin Sinnige van E-SI Rides nu met hun elektrische auto’s door heel Leeuwarden om mensen te helpen. De bezorgservice is speciaal bedoeld voor ondernemers uit de stad, ouderen en hulpbehoevenden die op dit moment niet zelf de deur uit kunnen om bijvoorbeeld boodschappen te doen. Het viertal wil deze mensen maar al te graag helpen en hen laten weten dat ze er niet alleen voor staan in deze spannende periode.
Gebruik maken van de service is heel makkelijk; je kunt gewoon even appen of bellen naar dit nummer: 06 52716436. Het is wel belangrijk om te weten dat de service alleen voor corona-gerelateerde dingen is en dat de elektrische auto’s alleen in Leeuwarden rijden.

Gerelateerde artikelen